OVER HYPNOSE

HYPNOSE

Het woord kan allerlei soorten beelden oproepen ... Vaak leiden deze tot misvattingen over wat hypnose precies is en zorgt het ervoor dat mensen op hun hoede zijn voor het proces. De waarheid is dat hypnose een natuurlijke staat is die we allemaal al duizenden keren in ons leven hebben meegemaakt.
Velen hebben een wegtrance meegemaakt wanneer je gedachten afdwalen en je je niet kunt herinneren dat je de afgelopen kilometers reeds hebt afgelegd. Of je zat in de klas uit een raam te staren, terwijl je geest ergens in de verte was. Je glijdt de hele dag in en uit trance-staten. Dit gevoel wordt natuurlijke hypnose genoemd. Wat jouw hypnosecoach gaat doen, is slecht die bewustzijnsverandering opzettelijk uitlokken, waardoor de stroom van suggesties het onbewuste binnen kan gaan.
Vanwege individuele ervaringen en percepties creëren we vaak een mindset die schadelijk is voor onze mentale en emotionele gezondheid, relaties en algemeen welzijn.

Negatieve houdingen en gedrag houden ons stil ... en wat we ook proberen ... we kunnen gewoon niet vooruit.
Met hypnose omzeilen we het 'kritische vermogen' van de geest en spreken we direct tot het onderbewustzijn om verandering te creëren. Het kritische vermogen is een filter gebaseerd op je persoonlijke levenservaringen, percepties en overtuigingen, zowel positief als negatief. Het weerhoud je ervan je doelen te bereiken, je geliefd te voelen, verdriet op te lossen of iets anders dat de verandering verhindert die nodig is om je gelukkig en compleet te voelen. Je onderbewustzijn is een niet-oordelend deel van je geest dat suggesties accepteert voor de veranderingen die je wilt en nodig hebt. Ik kan je helpen om de manier waarop je denkt en denkt over dingen te hertekenen, die negatieve gedachten en gevoelens te vervangen door positieve input die jou ten goede komt. Samen kunnen we die veranderingen creëren voor een gezonder, gelukkiger jij!

TOT MEER DAN 80% KANS OP SUCCES EN EEN BLIJVENDE VERANDERING

Maak een afspraak